M&L Advies | Aankoop

Aankoopbemiddeling

Welkom bij M&L Advies, de aankoop bemiddelaar.

Aankoopbemiddeling

M&L Advies, de specialist op het gebied van aankoopbemiddeling

Wilt u een woning aankopen? M&L Advies is gespecialiseerd in aankoopbemiddeling. Als erkend aankoopbemiddelaar heeft u gegarandeerd de juiste partij die uw woning op deskundige wijze voor u kan aankopen.

Onderzoek voor waardebepaling

Wij onderzoeken alles over uw toekomstige huis om de waarde te bepalen. Zo kijken we hoe lang het huis te koop staat, welke prijzen in het verleden zijn gevraagd, waarom het huis te koop staat en hoe het zit met andere woningen die in de buurt zijn verkocht. Alle positieve en negatieve kanten van de woning worden bekeken. Dit onderzoek biedt de basis van de volgende stap in de aankoopbemiddeling: de prijsbepaling en de onderhandeling.

Onderhandeling

M&L Advies bepaalt in overleg met u de onderhandelstrategie. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u hier uitstekend bij adviseren. Voor veel mensen is dit het spannendste onderdeel van de aankoopbemiddeling. Doordat wij de onderhandelingen voor u voeren, nemen we u ook meteen een boel stress uit handen.

Invloed op de marktwaarde

Naast onze specialisatie in aankoopbemiddeling zijn wij ook werkzaam als hypotheekadviseur in Spijkenisse. Hierdoor kunnen wij u direct adviseren over uw hypotheek. En het grootste voordeel: doordat we invloed uit kunnen oefenen op de marktwaarde, zal de bank ook meer financieren en heeft u minder eigen geld nodig. Geld dat u dan weer kunt besteden aan de inrichting van uw woning. En zo verdienen wij onze eigen kosten direct weer terug. Wilt u meer informatie over aankoopbemiddeling bij M&L Advies? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0181-848406 of laat een bericht achter via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Werkzaamheden

Social Media