M&L Advies | Aankoop

Home

Welkom bij M&L Advies, de aankoop bemiddelaar.

Uw aankoop is ons succes!

Welkom op het gedeelte "Aankoop" van M&L Advies, een jong dynamisch bedrijf, met zeer ervaren mensen, die voor u vele (tien) duizenden euro’s kunnen besparen op de aankoop van een woning en dit op basis van no cure no pay.

Werkgebied

Ons werkgebied is redelijk groot eigenlijk geheel nederland, de meeste ervaring hebben wij in de volgende plaatsen : Rotterdam, Spijkenisse, Pernis & Hoogvliet.

Wie neemt u mee als u een huis gaat kopen?

Gaat u samen met uw partner bezichtigen of neemt u (ook) een familielid of goede vriend mee? Twee zien immers meer dan één en het is fijn om zo’n belangrijke beslissing niet alleen te nemen. Maar weet u waar u op moet letten? Is de vraagprijs niet te hoog? En wat zijn eigenlijk de regels en gebruiken in een onderhandeling? Een echte deskundige op dit gebied kan u veel zorgen en geld besparen.

Neem een aankoopbemiddelaar mee!

Wilt u weten wat de aankoopbemiddelaar van de woning vindt? Neem dan ook uw eigen bemiddelaar M&L Advies mee! Direct al bij de bezichtiging zult u zien dat wij op andere dingen letten dan u zelf doet. Wij weten waar de 'zwakke plekken' van een woning zitten en wat er plaatselijk speelt; want ook omgevingsfactoren kunnen van groot belang zijn.

Voordeel, zekerheid en gemak

Wist u dat wij u veel werk uit handen nemen? Dit maakt de aankoop voor u tot een zorgeloos traject, want terwijl u al helemaal 'gevallen' bent voor uw toekomstige woning, zorgen wij ervoor dat u niet te veel betaalt. En wanneer ú onbezorgd plannen wilt maken voor de inrichting of verbouwing, zien wij erop toe dat ook de overige condities van de koop correct in de koopakte worden opgenomen. Zo kunt u met een gerust hart tekenen.

Wij van M&L Advies halen voor u het optimale uit de onderhandeling en verdienen onszelf daarmee ruimschoots terug. Daarnaast biedt onze service u alle gemak en zekerheid die u kunt verlangen bij deze belangrijke stap. Samen met u bezoeken wij de woning. Wij begeleiden u bij uw keuze en het gehele traject dat daarop volgt. Indien er geen koop wordt overeengekomen, bijvoorbeeld omdat partijen geen overeenstemming over de aankoopsom bereiken (wat overigens bijna nooit gebeurt!), betaalt u ook niets voor deze service. U betaalt ons alleen bij een daadwerkelijke aankoop, het vaste tarief van € 1.200,- vermeerderd met 10% van het bedrag wat wij van de vraagprijs afhalen.

Wij maken graag een afspraak met u zodat u geheel vrijblijvend met ons kennis kunt maken, en ons op uw gemak al uw vragen kunt stellen.

Bouwkundig onderzoek & Aansprakelijkheid

Wij zullen u als klant ten alle tijden adviseren een bouwkundig onderzoek uit te laten voeren. simpelweg om het feit dat u zo op de hoogte bent in welke staat de aan te kopen woning zich bevind. Indien er bij de keuring bijzonderheden naar boven komen dient u dit met de bouwkundige te bespreken daar dit niet ons vakgebied is. Tevens dient u bij de bouwkundige te informeren of er aanvullende onderzoeken gewenst zijn. Om deze reden kan M&L Advies dan ook nimmer aansprakelijk gesteld worden voor Bouwkundige (verborgen) gebreken. Tevens kan M&L Advies ook niet aansprakelijk gesteld worden voor : vervuilde grond, asbest of van de werking van apparatuur.

Werkzaamheden

Social Media